Bezoek brouwerij Den Toetëlèr

Wil je graag weten hoe bier gebrouwen wordt, wat maischen en eiwitrust betekent, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gedurende de rondleiding worden alle stappen van het traditionele brouwproces doorlopen. Je leert de grondstoffen kennen en je bezichtigt zowel de brouwinstallatie als de bottellijn. We ronden af met een gezellige degustatie van onze heerlijke Toetëlèr bieren.Voor wie nog moet rijden zijn er uiteraard ook enkele niet alcoholische dranken, waaronder ons zelfbereide artisanale appelsap, te verkrijgen. Additioneel kan er ook gekozen worden voor een broodjeslunch, zodat je zeker niet met een lege maag van onze Toetëlèr bieren moet genieten.

Heb je gedurende of na de rondleiding nog vragen, dan kan je die uiteraard steeds stellen.

#1: Rondleiding met degustatie

De rondleiding met degustatie van twee Toetëlèr bieren naar keuze kost € 5 per persoon en duurt ongeveer 1,5 uur. Bijkomende consumpties aan € 2.

Dit kan in principe elke avond van de week of in het weekend geboekt worden, maar is gelimiteerd voor groepen vanaf 10 personen en maximaal 40 personen.

#2: Rondleiding, degustatie & broodjeslunch

De rondleiding met degustatie en uitgebreide broodjeslunch kost € 15 per persoon. De broodjeslunch omvat verschillende soorten brood, beleg, koffie & thee. In de degustatie zijn twee Toetëlèr-bieren inbegrepen, bijkomende consumpties aan € 2. Koffie en thee zijn gratis bij de broodjeslunch.

Dit kan bijna elk weekend geboekt worden, maar is dit enkel mogelijk in groep vanaf 20 personen en met maximaal 40 personen.

Voor meer informatie of voor een afspraak, neem contact met ons op via info@toeteler.be.